Dupa ce saptamani intregi a tinut prima pagina a tabloidelor, divortul dintre Madonna si Guy Ritchie a ajuns la sfarsit, suma la care s-au inteles cei doi fiind formata din foarte foarte multe zerouri.

Mai precis 76 milioane de dolari trebuie sa-i plateasca cantareata fostului sot. Tinand cont ca averea ei este estimata la 300 milioane de dolari, putem spune ca diva a scapat destul de ieftin.

Chiar daca cei doi au decis sa pastreze tacerea in ceea ce priveste partea financiara a divortului, Liz Rosenberg, purtatorul de cuvant al cantaretei, a declarat la inceputul saptamanii ca Madonna trebuie sa-I despagubeasca pe fostul sot cu o suma cuprinsa intre 76 si 92 milioane de dolari, potrivit Just Jared. Astfel divortul lor a devenit cel mi scump din lume, depasind de trei ori partajul fostului Beatles Sir Paul McCartney de modelulul Heather Mills.

In ceea ce priveste custodia copiilor, procesul se va finaliza in ianuarie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.