Floraria pe care parintii iepurasului "Playboy" si-au deschis-o la parterul unui bloc este inchisa de cateva zile.
Au lasat inauntru doar florile in ghivece, care nu se ofilesc prea repede. Vecinii spun ca si-asa abia le mai calcau clientii pragul si ca vanzarile scazusera dramatic.

Lovitura de gratie a venit odata cu postul Craciunului, care a anulat si comenzile pentru nunti. Familia Ungureanu este vestita la Timisoara pentru comertul cu flori.

Au inceput inca de cand Roxana era mica. De fapt, nici ea nu e straina de aceasta indeletnicire, intrucat, impreuna cu sora ei, vindea trandafiri intr-o ghereta de langa Oficiul Postal nr. 1 din centrul orasului.

Roxana a renuntat la rolul de florareasa cand a participat la concursul "Miss Banat", pe care de altfel l-a si castigat, in 2004.

A intrat in lumea oamenilor cu bani si nu a mai interesat-o afacerea familiei. A lasat totul pe umerii surorii ei, care, de curand, a fost vazuta in compania unui barbat din Timisoara, trecut de a doua tinerete.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.