Vedeta Pro TV va pune in practica, in perioada Sarbatorilor de iarna, un obicei care in ultimii ani a devenit o regula in cercul ei de prieteni. Schimbul de case intre amici.
In timp ce, impreuna cu familia sa, se va indrepta spre continentul american, in locuinta Andreei din Romania se va instala confortabil, pe o perioada determinata, o familie apropiata acestora.

Dupa ce s-au "reunit" in consiliu de familie, Andreea Esca impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram, si cei doi copii ai lor, Alexia si Aris, au cazut de acord si au batut in cuie programul si destinatia acestei vacante de iarna, pe care o vor petrece in trei tari diferite.

Craciunul, in Franta, la bunici, la parintii lui Alexandre, urmata de o vizita in Canada, la verisorii Andreei si, intr-un final, la New-York, orasul in care si-au propus sa-si petreaca noaptea dintre ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.