Cosmina Pasarin se pregateste sa petreaca singura de Sarbatori. Dupa dezamagirea produsa de despartirea de DJ Pagal si o aventura esuata la malul marii, vedeta nu mai vrea sa auda de barbati.

Cu toate acestea, de Craciun si de Revelion, singuratatea devine destul de apasatoare. Se pare ca, pentru a preintampina acest gen de depresii, Cosmina a decis sa se dedice cat mai mult posibil profesiei si sa fie atat de ocupata, incat sa nu aiba timp sa se gandeasca la faptul ca nu iubeste si ca nu este iubita.

Si pentru ca are ceva vechime ca MC, bruneta a inceput sa se intereseze de ofertele de Sarbatori. Cateva contracte ca gazda a unui eveniment public ori privat ar tine-o pe aceasta departe de gandurile negre. Oricum, absenta unui barbat in viata ei a ambitionat-o pe Cosmina sa-si doreasca mult mai mult pe plan profesional.

In momentul de fata, aceasta realizeaza doua emisiuni la doua posturi de televiziune virtuale, Happy Fish si Green Channel, si, cu putin noroc, de Craciun si de Revelion va avea doua nopti pline si lipsite de griji. In plus, va castiga si niste banuti.