In seara aceasta la “Euro Top 20”, frumoasa actrita Aylin Cadir o va parodia pe celebra cantareata Amy Winehouse, incercand astfel sa transmita un mesaj impotriva drogurilor.
Coafata si machiata in stilul Amy Winehouse, actrita din serialul “Vine Politia!” de la PRO TV va evidentia fiecare piesa din clasamentul preferintelor muzicale ale europenilor printr-un moment important din viata controversatei cantarete.

“MTV mi-a lansat aceasta provocare interesanta si am acceptat-o cu entuziasm, insa pe moment ce ma apropiam de ziua filmarii realizam ca nu va fi deloc usor sa o interpretez pe Amy Winehouse, una dintre artistele mele preferate. Dar a fost foarte fun si sper sa fie si pe placul telespectatorilor MTV. Noi am incercat prin aceasta parodie doar sa transmitem publicului un mesaj si speram ca am si reusit”, a declarat Aylin Cadîr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.