Divortul dintre printesa Brianna Caradja si cel de-al treilea sot, avocatul american Perry Zizzi Vito, ascunde o poveste incredibila.

Surse apropiate fostului cuplu sustin ca cei doi soti nu au petrecut, in realitate, nici macar o noapte impreuna, iar casatoria lor a fost doar un paravan, scopul real fiind acela ca Brianna sa ofere ovule, pentru nasterea unui copil ce urma sa fie crescut de sotul ei si amantul acestuia.

Anumite persoane spun ca fostul sot al printesei, avocatul american Perry Zizzy Vito, s-a angajat sa o ajute pe Brianna sa-si recupereze de la statul roman proprietatile confiscate de comunisti, terenuri extrem de valoroase.

"Nu degeaba, insa! In schimbul serviciilor oferite de avocat, Brianna trebuia sa doneze pentru sotul ei ovule, pentru a fi implantate unei mame purtatoare, iar copilul sa fie crescut de Perry si de adevaratul sau partener de viata, Jerome Goupil", au precizat sursele noastre.

Jerome Goupil este, culmea, martorul audiat la ultimul termen al procesului de divort, cel care a acuzat-o pe printesa ca este lesbiana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.