Iubirea pasionala dintre Adrian Cristea si Silvia Pop s-a spart ca un balon de sapun in preajma sarbatorilor.

Desi planuisera sa petreaca Revelionul in Austria, cei doi amorezi nu vor mai fi impreuna in noaptea dintre ani. Motivul rupturii a fost tinut in secret de Silvia, care nu a vrut sa declare nimic pe aceasta tema, dar a rasuflat in schimb din anturajul ei.

Persoane apropiate Silviei sustin ca aceasta s-a trezit brusc din betia dragostei in momentul in care i-a cerut fotbalistului sa-si ipotecheze un apartament, iar cu banii luati sa poata duce la capat un proiect imobiliar. Cristea a refuzat insa.

Pretentia Silviei l-a deranjat cu atat mai tare pe Adrian, cu cat era vorba de apartamentul pe care ieseanul il cumparase de la actionarul dinamovist Florian Walter, special pentru fetita sa si pentru mama acesteia, Denisa Nechifor.

Prietenele Silviei spun ca ea a primit refuzul ca pe o dovada de neincredere, ceea ce a determinat-o sa puna capat relatiei. De altfel, prietenii fotbalistului sustin ca acesta a plecat la Iasi, dar nu singur, ci cu Raluca Macovei, fata cu care a avut o relatie inainte de a fi cu Silvia.