Nominalziarile la premiile Oscar 2009 sunt aproape de final si la fel si alegerea celui care va fi gazda marelui spectacol ce va ave loc pe 22 februarie, la Kodak Theater in Los Angeles.

Potrivit revistei Defarmer, care a tras cu ochiul in culisele Academiei Americane de Film, gazda Oscarurilor de anul viitor va fi o persoana “mai deosebita” si anume nu va fi nci personalitate TV si nici un actor de de comedie cum ne-am obisnuit pana acum. Se pare ca organizatorii ceremoniei Oscar 2009 s-au hotarat sa restranga aria cautarilor doar la un singur segment si anume: o persoana din industria cinematografica.

Acestea fiind spuse iata o lista cu probabilii candidati:

1. Steven Spielberg
- tinand cont ca este o persoana foarte influenta in industria filmului, Steven Spielberg ar fi un candidat puternic alaturi de daraga lui muza

2. Mickey Rooney
- musician si actor, este o legenda vie a cinematografie si ar merita ca macar o data sa paraseasca locul lui obisnuit din sala si sa paseasca pe scena unde ii este locul.

3. Hugh Jackman- este “barbatul bun la toate”: are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, canta, danseaza si in plus a fost desemnat si cel mai sexy barbat al anului 2008.

4. Scott Rudin si Harvey Weinstein - unii dintre cei mai prolifici producatori din industria cinematografica, ar fi de asemnea printer candidatii perfecti care sa prezinte Gala de decernare a premiilor Oscar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.