Potrivit revistei Defarmer, care a tras cu ochiul in culisele Academiei Americane de Film, gazda Oscarurilor de anul viitor va fi o persoana “mai deosebita” si anume nu va fi nci personalitate TV si nici un actor de de comedie cum ne-am obisnuit pana acum. Se pare ca organizatorii ceremoniei Oscar 2009 s-au hotarat sa restranga aria cautarilor doar la un singur segment si anume: o persoana din industria cinematografica.

Acestea fiind spuse iata o lista cu probabilii candidati:

1. Steven Spielberg
- tinand cont ca este o persoana foarte influenta in industria filmului, Steven Spielberg ar fi un candidat puternic alaturi de daraga lui muza

2. Mickey Rooney
- musician si actor, este o legenda vie a cinematografie si ar merita ca macar o data sa paraseasca locul lui obisnuit din sala si sa paseasca pe scena unde ii este locul.

3. Hugh Jackman- este “barbatul bun la toate”: are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, canta, danseaza si in plus a fost desemnat si cel mai sexy barbat al anului 2008.

4. Scott Rudin si Harvey Weinstein - unii dintre cei mai prolifici producatori din industria cinematografica, ar fi de asemnea printer candidatii perfecti care sa prezinte Gala de decernare a premiilor Oscar.