Dupa “Womanizer”, Britney Spears isi consolideaza din nou pozitia de diva cu albumul “Circus”. Potrivit nme.com, cantareata este singurul artist din istorie care a avut patru albume ce s-au vandut in peste 500.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare.

Pe langa topurile amreicane, “Circus” a intrat pe primul loc si in clasamentele musicale din Brazilie, Japonia, Canada, Mexic si Elvetia.

Intre timp, Britney are programat si un turneu de doua luni, care va incepe in luna martie a anului viitor. Dar este oare pregatita?

“Este prea mult pentru ea… Are un program foarte incarcat si acum incearca sa gaseasca putin timp liber”, a declarat un apropiat al cantaretei pentru Ok Magazine.

“Este foarte talentata, dar, din punct de vedere emotional vorbind, este un pic cam devreme “ a declarat psihoterapeutul Jen Berman.

Tinand cont de procesul cu privire la custodia copiilor, este cam greu ca Britney sa plece in turneu. Sa nu uitam ca in urma cu o luna cantareata si-a anulat aparitia la MTV European Music Awards pentru a petrece mai mult timp cu copii ei, asa ca pana in martie mai vedem ce se intampla…

Odata cu lansarea noului albumu, cantareata revine si cu un nou videoclip la piesa “Circus”, al doilea single extras de pe albumul cu acelasi nume.