Timisoreanca Elena Hueanu, care s-a afisat la bratul manelistului, s-a destainuit prezentatoarei Teo Trandafir la emisiunea "Momentul adevarului".

In urma cu cateva luni, banateanca a povestit ca a suferit mult in copilarie din cauza tatalui ei, care avea halucinatii si era violent pe fondul consumului de alcool.

Frumoasa blonda cu care s-a afisat Costi Ionita la brat la "Luxury Show" si despre care apropiatii sustin ca este iubita lui are un trecut zguduitor. Timisoreanca Elena Hueanu a povestit clipele grele din viata ei la emisiunea "Momentul adevarului", care a fost difuzata de postul Prima TV.

Conform formatului productiei, ea era obligata sa raspunda sincer la intrebari foarte delicate in legatura cu aspecte extrem de personale din viata ei. Curajoasa, blonda a recunoscut ca a avut parte de o copilarie nefericita, din cauza faptului ca tatal ei era alcoolic.

"Pe mama a vrut sa o omoare de mai multe ori, iar fratelui meu mai mic, desi il iubea cel mai mult, i-a pus cutitul la gat intr-o noapte, pentru ca il vedea iepure", a relatat Elena o parte din episoadele horror traite sub acelasi acoperis cu tatal ei biologic, Dumitru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.