Dupa ce a reusit sa stranga, intr-o campanie fara precedent demarata impreuna cu postul Acasa TV, 77.000 de euro pentru micuta Erika, fetita bolnava de leucemie, Cabral Ibaka a decis sa continue aceasta actiune caritabila cu un nou concert.

Vedeta s-a transformat, peste noapte, in mesagerul lui Mos Craciun.

Implicat trup si suflet in rezolvarea cazului fetitei de 2 ani prezentat la "Povestiri adevarate", Cabral a fost surprins sa constate, recent, la cateva zile dupa ce a organizat primul concert caritabil pentru Erika, ca ecourile acestuia se mai simt inca.

Afland despre faptul ca mai multi artisti, Parazitii, Vita de Vie si Passe-partout, au sustinut spectacole pentru a strange banii necesari tratamentului Erikai in Germania, Tudor Chirila s-a oferit sa organizeze si el un al doilea eveniment de acest fel.

Astfel, cantaretul l-a sunat pe Cabral si impreuna au pus bazele unui nou spectacol pe data de 14 decembrie la Club Fiat 500 Cabaret , in cadrul caruia vor canta trupele Spin, Directia 5 si Vama. Pentru a efectua un tratament complet, Erika mai are nevoie de inca 123.000 euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.