Alma Sarbu a cheltuit prosteste banii lu’ taticu’ mogul, filmul pe care l-a produs despre trupa SIMPLU e facut fara cap si ceva mai interesant la coada.

Prezentat pe generic, la sfarsit, making of-ul mini, cu replici ratate sau uitate, rasete si reactii spontane cu adevarat amuzante, bate de departe filmul de care s-a declarat asa de mandra fata cea mare a lui Adrian Sarbu si care tocmai a rulat marti seara, in premiera, la Cinema PRO, in Bucuresti.

'Un film SIMPLU' e numele lui, a avut in intentie sa-i puna pe baietii de la trupa cu multe piese fredonabile SIMPLU sa-si joace propriile roluri si a avut la dispozitie redutabila masinarie PRO ca sa reuseasca.

Pentru asta au fost selectati si un regizor american, un director de imagine australian si un asistent de regie ceh, plus o echipa tehnica de 80 de oameni si Studiourile MediaPro, numai ca, dupa ce-l vezi, filmul te face sa spui vorba aia: 'Branza buna in burduf de caine'

Piticu’, CRBL si Francezu’ de la SIMPLU isi joaca mai mult decat onorabil, chiar talentat, rolurile, colegii lor de breasla Connect-R si Alex sunt niste killeri mulatri de Rahova chiar simpatici, care, de fapt, traiesc din batutul covoarelor cu bate de baseball ca sa intre in showbiz.

Iar odata ce l-ai vazut pe Catalin Maruta cu chipiul pe cap iti dai seama ce mutra predestinata de politist are.
.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.