Pana acum obisnuiau sa munceasca in noaptea de Revelion, dar anul acesta, Jojo si iubitul ei, Catalin Catoiu de la VH2, vor vedea artificiile din noaptea dintre ani in Vietnam.

Aceasta nu va fi insa singura lor destinatie de vacanta, pentru ca cei doi au de gand sa ajunga si in Hong Kong si Statele Unite.

Desi se iubesc de mai bine de doi ani, Jojo si Catalin nu au planuri de casatorie, pentru ca, spune artista, nu este lucrul pe care sa si-l doreasca cel mai mult.

- Ai venit la Divertis cand echipa era inca intreaga, asa cum o stiam cu totii. Cum este Divertis fara Toni Grecu si Gyuri Pascu?

- Este... ca atunci cand iti e dor de copilarie. Crestem inevitabil... Cei din jurul nostru fac alegeri care ii privesc, in functie de prioritatile pe care le au. Acum la filmari totul se petrece la fel... Acelasi ritm alert, repetitii, schimbari de costume, hohote de ras... Numai ca mie imi e dor de Tony si Gyuri ca de copilarie. Pentru ca am crescut alaturi de ei in Divertis... Si chiar daca traiesc clipe frumoase alaturi de ceilalti colegi ai mei, am din cand in cand momente de nostalgie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.