Celebra firma de lenjerie intima iese la rampa cu piesa de rezistenta a colectiei din acest an, sutienul Black Diamond Miracle, in valoare de 5 milioane de dolari.

Daca sutienul este marea surpriza din partea Victoria's Secret, faptul ca frumoasa brazilianca a fost aleasa imaginea acestuia nu a uimit pe nimeni.

Top-modelul in varsta de 27 de ani socheaza insa publicul cu un decolteu senzational, in campania de promovare a celui mai in voga sutien al momentului.

In cea mai recenta sedinta foto pentru campania de promovare a noului sutien Victoria's Secret, top-modelul isi arata formele de invidiat, pozand in sutienul-minune dar si alte piese de lenjerie, si demonstreaza inca o data ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Tanara nascuta in Salvador se situeaza pe locul doi in topul castigurilor obtinute din prezentarea colectiilor de lenjerie intima ale firmei, dupa Heidi Klum, si printre cele mai bine platite modele din lume in 2007, cu o suma de aproape 7 milioane de dolari.

Adriana figureaza pe lista ingerilor Victoria's Secret de 8 ani, cand a participat la primul show al marcii de lenjerie. De atunci, ea este nelipsita de pe podiumul de prezentare.

Cea mai scumpa piesa de lenjerie a colectiei este brodata cu 3.900 de pietre pretioase, peste care sunt aplicate 117 diamante albe si negre, de cate un carat, dar si 34 de rubine. Cele doua diamante "uriase" din fata au cate 100 de carate fiecare.

Noua campanie urmareste sa ofere femeilor o alta optiune decat cea a operatiei, pentru un decolteu generos. Purtand sutienul push-up, marimea normala a bustului se transforma intr-un decolteu ispititor.

Campania publicitara in centrul careia se afla frumoasa Adriana este insotita de sloganul "Cleavage like this could only be a miracle" (un decolteu ca acesta nu poate fi decat un miracol).

In afara faptului ca pozeaza pentru Victoria's Secret, Adriana are un contract si cu firma de cosmetice Maybelline, iar pe langa cariera de model spera sa debuteze in actorie.

A jucat alaturi de Mickey Rourke in "The Follow", in 2001, dar si intr-un episod de anul acesta din Betty Cea Urata.

In ceea ce priveste viata personala, Adriana sustine ca inca este virgina si planuieste sa se casatoreasca cu baschetbalistul sarb Marko Jaric, anul viitor. Acesta face parte din echipa americana Memphis Grizzlies.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.