Dupa o casnicie de doua decenii, sotii Dichiseanu, divortati oficial acum mai bine de o luna, au de impartit o avere modesta: o garsoniera in Capitala si un teren pe litoral.

Simona Gabriela Florescu, revenita la numele de fata, dupa ce s-a despartit de actorul Ion Dichiseanu, i-a deschis acestuia recent un proces de partaj.

Potrivit documentelor de la dosar, fosta doamna Dichiseanu, mai tanara cu 34 de ani decat sotul ei, cere impartirea in cote egale a averii dobandite in timpul casniciei: o garsoniera din sectorul 1 al Capitalei, de 27 de metri patrati, cumparata in anul 2003, si un teren la malul marii, in Costinesti, cu o suprafata de 427 de metri patrati, dobandit acum cinci ani.

Ruptura in familia Dichiseanu s-a produs in vara, cand marele actor a aflat din Cancan ca sotia lui are o relatie cu un alt barbat. In cererea de divort, Ion Dichiseanu a precizat ca a incercat, in repetate randuri, sa-si salveze casnicia, dar ca, in ciuda eforturilor sale, mariajul a esuat.

Prima infatisare la proces va avea loc cu cateva zile inaintea Craciunului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.