Originara din Baia Mare, judetul Maramures, Paula a considerat ca cel mai bun prilej pentru a face cinste orasului din care provine, dar mai ales zilei in care este nascuta, ar fi sa-si puna aceste date pe placuta de inmatriculare.

Prin urmare, masina cantaretei are numarul 'MM-25DEC', locul si data la care vedeta a venit pe lume in urma cu 30 de ani. Pentru ca ii sunt atat de dragi locurile natale, Paula a renuntat la orice concert in perioada Sarbatorilor si va petrece Craciunul cu cei dragi.

'Este Sarbatoarea Nasterii Domnului si totodata si ziua mea, asa ca voi merge acasa, acolo unde ma simt cel mai bine', ne-a spus Paula, care va canta totusi de Anul Nou.

'Este o perioada foarte aglomerata acum. Multa lume ma cheama la diverse evenimente si nu pot sa refuz atunci cand cineva isi doreste sa ma asculte. Vom pleca intr-o minivacanta in Austria, la schi, dupa sarbatori', ne-a declarat cantareata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.