Avocata brasoveana Elodia Marilena Ghinescu, disparuta de acasa de mai bine de un an de zile, a fost asteptata duminica la vot.

Numele Elodiei a fost trecut pe listele de la Sectia de Votare nr. 64, din cadrul Scolii Generale 30 din cartierul brasovean Tractorul, unde femeia a locuit pana pe data de 30 august 2007.

Sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca, nu mai apare pe liste deoarece si-a schimbat domiciliul si s-a mutat la Pitesti. Avocata nu a fost stearsa de pe liste deoarece oficial Elodia este in viata.

Magistratii brasoveni au fixat saptamana trecuta un nou termen de judecata pe data de 8 ianuarie.

Magistratii Judecatoriei Brasov au fixat saptamana trecuta un nou termen pentru declararea pe cale judecatoreasca a avocatei Elodia Ghinescu, disparuta de la domiciliu de mai bine de un an de zile.

Potrivit avocatei parintilor Elodiei, politistul Cristian Cioaca a depus si el o cerere de interventie in acest dosar, cerere considerata inadmisibila de avocata familiei Ghinescu.

Procesul a fost amanat pana pe data de 8 ianuarie pe motiv ca atat politistul Cristian Cioaca, cat si anumiti martori propusi de parintii Elodiei nu au fost citati in acest dosar.

Aceasta este a doua amanare dupa ce in urma cu o luna magistratii au considerat ca, inainte de a lua in discutie cauza, Elodia trebuie data disparuta si printr-un anunt in presa centrala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.