Cand spunea, in desele interviuri cu subiect familial, ca vrea sa aiba acasa o adevarata echipa de fotbal, se pare ca Angelina Jolie nu glumea deloc.
Pentru ca, titreaza revista 'In Touch', cuplul Brangelina asteapta din nou barza. Angelina, mama a sase copii, dintre care trei biologici, este insarcinata in trei luni.

Publicatia amintita, prima care a anuntat sarcina precedenta a actritei, din care au venit pe lume gemenii familiei, pune euforia actritei din ultimele saptamani pe seama maternitatii.

Nu degeaba Angelina a vorbit constant despre agitatia din casa lor, dar si despre senzatia unica a 'meseriei' de mama. Bucuria nu pare a fi impartasita, cel putin nu in aceeasi masura, de viitorul tatic, Brad Pitt, scrie 'Daily Mail'.

Purtatorul de cuvant al celor doua vedete neaga vestea, insa acest lucru nu ii suprinde pe jurnalisti, care isi amintesc ca cei doi au negat pana in ultimul moment si informatia ca Jolie ar avea in pantece gemeni, pana cand burtica a tradat-o pe viitoarea mamica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.