Lumea muzicii ia foc! Tarky din Onesti, un interpret care il imita pe mult mai cunoscutul cantaret turc Tarkan, arunca 'bomba'.

Barbatul a marturisit, in exclusivitate pentru CANCAN, ca a trait o poveste de iubire cu celebrul Mihai Traistariu, poveste pigmentata cu intalniri intime, saruturi pasionale si gesturi tandre.

Tarky a decis sa nu se mai ascunda, dupa ce reporterii CANCAN au intrat in posesia mai multor date care indica faptul ca el ar fi avut o relatie cu Traistariu.

'Am trait cu Mihai! Este adevarat, insa nu trebuie sa ne condamne nimeni', a recunoscut tanarul din Onesti. Potrivit acestuia, Traistariu a aparut in viata lui in 2006, cand s-au cunoscut la o emisiune TV. Dupa respectiva emisiune, pe holurile televiziunii, Mihai i-a dat numarul lui de telefon lui Tarky. Astfel, cei doi au inceput sa corespondeze atat telefonic, cat si pe e-mail.

'Vorbind mai des cu el la telefon, ne-am imprietenit. I-am spus despre orientarea mea sexuala, ca sunt bisexual, iar eu stiam despre el ca este bisexual sau chiar gay, dar imi era rusine sa-i spun in fata', a adaugat tanarul din Onesti. Ulterior, Tarky a aflat ca Mihai Traistariu ar fi avut o relatie de trei-patru ani si cu un alt barbat, un anume Gabi din Constanta care lucreaza la Jandarmerie. Intre timp, legatura dintre Tarky si Traistariu a evoluat. (...)

'Mihai mi-a vorbit despre Gabi, ca-l hartuieste, ca nu-i da pace, dupa ce s-au despartit. Mi-a mai zis ca el (n.n. - Traistariu) s-a combinat cu o tipa doar pentru a-i spune lui Gabi ca nu mai are de-a face cu lumea gay si sa-l lase in pace!', ne-a mai declarat Tarky.

Acesta si-a mai amintit un episod incredibil: 'Anul trecut (n.n. - 2007) cand eram eu la mare, in vacanta, m-a sunat Mihai sa ne intalnim. Aproape de intalnirea cu el pe faleza, era Gabi. Gabi il teroriza pe Mihai Traistariu sa ma intalneasca, sa-mi spuna mie Gabi in fata sa nu cumva sa mai vorbesc eu cu el (n.n. - cu Traistariu) la telefon pentru ca ala era gelos si gay-ii cand sunt gelosi sa te fereasca Dumnezeu! Asta era in Eforie Nord, pe faleza (...) Gabi m-a mai terorizat cu niste telefoane, cu niste indivizi. Imi trimitea mesaje ca ma omoara, ma sunau diversi si ma injurau...', mai sustine Tarky.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.