In asteptarea zilei de “Mujday” de la ProFM, sarbatoarea in care spiritele rele sunt alungate cu ajutorul unor cantitati uriase de usturoi, Nicoleta Luciu a stat de vorba cu Semen si Ivan, prezentatorii emisiunii de dimineata de la ProFM si MTV, despre echipa pe care o vor forma pe 30 noeimbrie.
“Ma bucur ca o sa gatim impreuna de Mujday. In ultima perioada n-am mai avut timp, deoarece in timpul saptamanii filmez la serialul Regina, iar weekendul este ocupat de concerte. Cred ca... acum 3 saptamani am facut ultima data de mancare pentru Zsolt. Se pare ca ii place cum gatesc, desi nu i-am preparat nimic timp de 2 ani.”, a declarat vedeta Acasa Nicoleta Luciu la “Semen cu Ivan”.

Ca in fiecare an, ProFM transforma ziua de Sf. Andrei in “Mujday”. Anul acesta, traditia este continuata de Semen si Ivan, care au lansat in eter o propunere inedita: in urma unui concurs organizat pe site-ul profm.ro, un ascultator norocos se va putea bucura de o masa gatita de ei impreuna cu Nicoleta Luciu , chiar in ziua de Mujday. Numele fericitului castigator va fi anuntat pe 28 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.