Trupa americana No Doubt se va reuni in 2009, pentru lansarea unui nou album si un turneu de promovare, primul din ultimii patru ani, a anuntat solista Gwen Stefani, potrivit NewsIn.

Gwen Stefani si-a exprimat entuziasmul pentru revenirea pe scena in trupa No Doubt, iar chitaristul trupei, Tom Dumont, a intervenit in discutie, spunand ca se simte claustrofob de cand nu a mai cantat cu vechii sai colegi pe scena si ca abia asteapta noua serie de concerte.

No Doubt nu au mai cantat live din 2004, iar ultimul lor album, "Rock Steady", a fost lansat in 2001. Pe parcursul anului 2008, membrii trupei au intrat in studio pentru a realiza un nou album, insa solista Gwen Stefani nu a participat la toate inregistrarile, deoarece a nascut in luna august.

De la ultimul album al trupei, Stefani a lansat doua albume solo, iar colegii sai - Tom Dumont, Adrian Young si Tomy Kanal - au lucrat, si ei, pe cont propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.