Vedeta Antenei 1 a ignorat caracterizarea pe care i-a facut-o afaceristul, care a spus despre ea ca a fost gerontofila si acum este pedofila.

Prezentatoarea emisiunii 'Duminica in familie' de la Antena 1, Mihaela Radulescu, nu se dezminte in privinta felului in care trateaza aluziile rautacioase care se fac pe seama ei de cand este iubita lui Dani Otil.

In continuare, diva priveste cu indulgenta ironiile legate de diferenta de varsta de 11 ani dintre ea si 'matinalul' Dani, iar uneori chiar se amuza.

Asa a procedat si in cazul caracterizarii pe care i-a facut-o, fara menajamente, afaceristul Silviu Prigoana la botezul baietelului Anei-Maria Prodan:

'Fata a dat lovitura. A stiut intotdeauna ce vrea. Eu o apreciez sincer pe Mihaela, chiar daca la inceput a fost gerontofila, a trecut apoi printr-o perioada de normalitate, iar acum a trecut la pedofilie'.

Departe de a se simti lezata, vedeta Antenei 1 ne-a declarat ca, dimpotriva, este fanul lui Silviu Prigoana: 'Cum sa ma supar sau sa comentez ce a zis, atata vreme cat sunt fan Prigoana?'.

Sotul Adrianei Bahmuteanu a mai amintit ca singurii care pot sa 'maraie' pe seama Mihaelei sunt ofticatii', care jinduiesc la ce are ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.