Fotbalistul i-a facut astfel pe plac prezentatoarei TV, care astepta nerabdatoare cererea in casatorie, desi cei doi si-au oficializat relatia in Las Vegas, dupa ce ea il ceruse de barbat.

Pentru ca momentul sa fie cat se poate de original, Laurentiu a scos din buzunar, pe langa inel, o pereche de catuse cu blanita rosie.

Desi amuzata de gaselnita viitorului ei sot, Anamaria a fost extrem de emotionata si cu greu si-a putut stapani lacrimile.

Prezentatoarea TV Anamaria Prodan si fotbalistul Laurentiu Reghecampf si-au botezat sambata baietelul in varsta de 3 luni la biserica Batistei din Capitala, iar seara l-au sarbatorit cu fast, printr-o petrecere de zile mari.

La biserica, micutul s-a comportat exemplar, desi a inceput sa plânga atunci când preotul i-a facut 'baia' in cristelnita.

Dupa ce a fost botezat, micutul a adormit instantaneu in bratele nasei sale, Adriana Bahmuteanu.

De la biserica, invitatii au plecat la hotel Intercontinental, sala Banquet Room Ronda, unde a avut loc petrecerea. Ana Maria si Laurentiu s-au casatorit acum cateva luni in Las Vegas, insa nu si-au inregistrat certificatul de casatorie si la noi in tara, astfel ca mariajul nu le este recunoscut legal in Romania.

Laurentiu s-a gandit sa rezolve si aceasta problema sambata seara si a cerut-o de sotie pe Anamaria in fata tuturor invitatilor.