Omul de afaceri a fost zgandarit de cativa ziaristi la peterecerea de la Intercontinental, organizata in cinstea lui Laurentiu Jr., fiul Anei Maria Prodan si al lui Laurentiu Reghecampf.
Prins intr-o pauza de tigara, Silviu Prigoana a lasat sa-i scape cateva aprecieri la adresa Mihaelei Radulescu, fara sa se gandeasca la faptul ca declaratiile sale o vor scoate din sarite pe diva.

Silviu Prigoana este recunoscut pentru replicile sale taioase. Uneori subtil, alteori neelegant, omul de afaceri nu se da in laturi de la provocari, mai ales daca vin din partea ziaristilor.

Aflat sambata seara la petrecerea organizata cu ocazia botezului fiului Anei Maria Prodan, unde a fost nas, Prigoana a facut o declaratie socanta la adresa Mihaelei Radulescu.

Fara sa-si dea seama, probabil, ca vorbele sale vor declansa un razboi cu diva Antenei 1, afaceristul s-a lansat intr-o discutie cu cativa jurnalisti pe seama Mihaelei Radulescu.

In felul sau caracteristic, Prigoana a descris-o pe Mihaela ca fiind o femeie care intotdeauna a stiut ce vrea de la viata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.