Cand toata suflarea din Romnia credea ca cele mai certarete dive din showbizz au ingropat securea razboiului, iata ca Iulia ne asigura ca intre ea si Monica nu va mai fi niciodata nimic mai mult decat o relatie strict profesionala sau nici atat.

Sotia lui Mihai Albu nu sufera nicicum dupa prietenia Columbencei, ba, mai mult, spune ca nici nu va mai avea vreodata incredere in ea.

In ultima seara a festivalului de moda Bucharest Fashion Week, Iulia Albu si Monica Columbeanu au fost surprinse vorbind, moment care a dat nastere multor speculatii, cel mai vehiculat zvon fiind acela ca s-ar fi impacat. Ne si gandeam ca divele vor defila din nou laolalta pe la evenimentele mondene si tot asa se vor distra si in cluburile de noapte, ca vor petrece sarbatorile de iarna impreuna sau ca isi vor creste copiii in spiritul prieteniei ce le leaga.

Nici nu am apucat bine sa visam, ca am fost treziti brusc la realitate de replica ferma a Iuliei Albu.

'Discutia noastra a fost scurta si la obiect. Nu ne-am impacat si nici nu cred ca mai pot avea vreodata incredere in Monica. Nu-mi mai inspira acest sentiment. Eu nu am vorbit niciodata urat despre ea si am fost socata sa aflu din presa ca nu mai suntem prietene.'


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.