Fata agatata de ex-iubitul Andreei Raicu a implinit saptamana trecuta 18 ani, actorul scapand la mustata de o acuzatie grava, respectiv corupere de minori!

Tudor Chirila, invidiat de multi pentru relatia cu Andreea Raicu, face ce face si se baga numai in belele. Dupa ce o fana, o anume Anca de 19 ani, l-a acuzat ca a hartuit-o cu SMS-uri dintre cele mai vulgare, acum Tudor s-a incurcat din nou cu o pustoaica!

Reporterii CANCAN l-au prins miercuri seara pe actor, pe soseaua Mihai Bravu, in zona Piata Iancului, in compania unei fete. Tocmai ce coborasera amandoi din masina lui si se indreptau spre blocul in care locuieste Tudor.

Cand au vazut reporterii, care s-au apropiat de ei ca sa le faca poze, tanara a luat-o la fuga, s-a aruncat pe bancheta din spate a unui taxi, si-a ascuns fata in maini si i-a cerut soferului sa plece! Actorul, fara sa spuna nimic, a intrat si el in bloc.

CANCAN a aflat totusi ca pustoaica cu care fostul iubit al Andreei Raicu are o aventura se numeste Andra Arghir. Are 18 ani, impliniti saptamana trecuta! Cu alte cuvinte, dupa despartirea de vedeta Prima TV, Tudor a inceput sa joace periculos. A agatat o fata, care este doar de cateva zile majora. La mustata, actorul a scapat asadar de o acuzatie grava, care ar fi putut plana asupra lui. Este vorba despre corupere de minori, fapta care, potrivit Codului Penal, se pedepseste cu inchisoare de la un an la cinci ani.

Aventura cu Andra nu este prima pe care Tudor o incearca cu o pustoaica. Revista Ciao! a dezvaluit in urma cu cateva luni ca, dupa un concert sustinut intr-un club, Chirila i-a cerut unei admiratoare numarul de telefon, pe care, in aceeasi seara, i-a trimis zeci de mesaje. Multe dintre ele chiar obscene.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe