Katie Holmes a sarbatorit, acum doua zile, cea de-a doua aniversare de la nunta sa cu Tom Cruise, insa actorul a lipsit de la acest eveniment de familie.

In loc sa aiba parte de o cina la lumina lumanarilor alaturi de sotul sau, Katie a mers, ca de obicei, la serviciu, mai exact pe Broadway, unde joaca in cea mai noua piesa a lui Arthur Miller.

Probabil cuplul si-a amanat planurile de petrecere pana cand vor putea fi impreuna. In timp ce Katie este nevoita sa ramana la New York atat timp cat se joaca piesa,Tom filmeaza in Los Angeles.

In ciuda distantei care-i separa, cei doi au facut toate eforturile pentru a-si mentine relatia vie, dovada fiind desele vizite pe care Tom le face la New York pentru a-si vedea sotia.

Actorii s-au casatorit in noiembrie 2006, intr-un castel italian, decorat romantic, iar slujba a fost oficiata de un preot scientolog. Katie si-a dedicat apoi tot timpul cresterii micutei Suri, pentru ca recent sa se implice in noi proiecte profesionale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.