Au devenit parintii unui baietel in luna martie, insa Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiric isi doresc foarte mult sa mai aiba macar un copil.

Pentru ca actrita nu a mai reusit sa ramâna insarcinata anul acesta, ea a facut o vizita la doctor, care a asigurat-o ca nu are nici un fel de problema de sanatate. Ileana a fost sfatuita sa aiba rabdare, pentru ca dorinta ei si a lui Tiriac jr se poate indeplini oricând.

Despre Ileana s-a speculat recent ca ar fi din nou insarcinata, insa aceasta ramane, deocamdata, doar o dorinta a vedetei si a iubitului sau, Ion Ion Tiriac.

Dupa ce a adus pe lume primul ei copil, pe Alexandru, Ileana a marturisit ca niciodata nu s-a simtit mai fericita decat in postura de mama si ca are de gand sa-si mareasca familia cu inca cinci copii.

Ileana si Ion Ion au sperat ca vor primi anul acesta o veste buna din partea medicului, insa aceasta se lasa asteptata. Ingrijorarea Ilenei a determinat-o sa apeleze la un control medical, pentru a se asigura ca nu are nici o problema de sanatate.

Insotita de Ion Ion, vedeta a primit confirmarea din partea doctorului, care i-a spus ca poate oricand sa mai aiba copii.

'Ileana s-a ingrijorat, pentru ca ea si Ion Ion vor inca un bebelus cat mai curand. I s-a spus ca este o chestiune de timp si ca trebuie sa aiba rabdare. Sunt femei care raman insarcinate la scurt timp dupa ce nasc primul copil, iar altele pot astepta cativa ani pana sa li se intample din nou.

Acum sunt linistiti ca Ileana e sanatoasa si au hotarat sa lase lucrurile sa vina de la sine', ne-a povestit un apropiat al celor doi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.