In acest moment, pentru concertul DePhazz mai sunt bilete disponibile la categoria de pret de 129 RON si pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.

De Phazz este un acronim pentru destination f(ph)uture jazz. Muzica lor este chintesenta genului lounge: eleganta, cool, urbana, actuala. Fie ca ii asculti la un cocktail, la o petrecere, sau savurand un pahar de vin rosu, De Phazz iti furnizeaza coloana sonora a unei seri perfecte. Melodiile lor pozitive amintesc de perioada lipsita de griji cotidiene a anilor `60. Reprezentatiile lor live sunt un mix eteric de proiectii, jocuri de lumini si dansuri tematice.

Trupa din Heidelberg a fost fondata in 1997 de Pit Baumgartner, si a fost de la bun inceput conceputa ca un proiect deschis. Mai exact, componenta trupei este in continua schimbare - un fapt interesant, specific De Phazz. Producatorul si totodata DJ-ul trupei, Pit Baumgartner, alege noi membri pentru fiecare album pe care il lanseaza, tocmai pentru a evita monotonia si a crea un sound surprinzator de fiecare data.

In Romania, fanii ii vor vedea pe scena Salii Mari a TNB pe Karl Frierson – vocal, Pat Appleton – vocal, Bernd Windisch – bas, Frank Spaniol – saxofon, Oli Rubow – tobe, Ralf Oehmichen – chitara si Pit Baumgartner – DJ.