Filmele "4, 3, 2", realizat de Cristian Mungiu, si "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", in regia lui Catalin Mitulescu, vor reprezenta Romania la festivalul "Stelele cinematografiei europene" ("Les Etoiles du Cinma Europen"), organizat in Franta, pe 23 noiembrie

Potrivit organizatorilor evenimentului, la festival vor fi prezentate 27 de filme europene, in 93 de cinematografe din 86 de orase franceze, iar pretul unui bilet va fi de doar trei euro.

Festivalul, sponsorizat de Costa Gavras, este organizat de ministerul francez al Culturii si Comunicatiilor, in parteneriat cu Canal+ Cinema, in cadrul evenimentelor organizate de Franta, ca tara ce detine presedintia Consiliului Uniunii Europene.

La "Stelele cinematografiei europene" vor putea fi vazute si "Viata e un miracol", regizat de Emir Kusturica, si "Volver", de Pedro Almodóvar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.