Mult iubitii Depeche Mode vor concerta pentru a doua oara in Romania, iar organizatorii concertului din data de 16 mai 2009, anunta ca la mai putin de trei saptamani de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul Depeche Mode, zona din fata scenei, Gazon A, este aproape SOLD OUT!
Pe 16 mai 2009, legendara trupa va concerta in Parcul Izvor dincapitala, in cadrul turneului mondial „Tour of the Universe 2009”. Din momentul punerii in vanzare a biletelor pana in prezent, locurile din fata scenei aproape s-au epuizat, la acest moment fiind disponibile mai putin de 300 de bilete in acest sector, acestea putand fi comandate pe parcursul zilelor urmatoare de pe site-ul www.myticket.ro.

Turneul Depeche Mode din 2009 marcheaza aparitia celui de-al doisprezecelea album de studio si cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode. De asemenea, „Tour of the Universe” va fi si primul turneu al trupei ce va include doar concerte de anvergura, pe stadioane, in 28 de orase, din 22 de tari.

In ultimii ani, fanii muzicii din Romania s-au bucurat de venirea mai multor trupe foarte indragite, iar momentul Depeche Mode 2006 a fost asemeni unui bum in domeniu. Organizatorii unor astfel de evenimente intrecandu-se sa aduca pe afise nume mari ale muzicii ca Rolling Stones, Metallica sau Lenny Kravitz.

Salile de spectacole si cluburile din Capitala sunt insa pline in fiecare saptamana, pentru concerte si Live Dj-Seturi cu nume foarte cunoscute printre indragostitii de muzica.

Saptamana aceasta, la Bucuresti sunt asteptati Nouvelle Vague, care au declarat de asemnea ca sunt fani Depeche Mode.

„Sunt foarte multe trupe si foarte multi artisti influenti care ar merita un album special dedicat muzicii lor, insa pentru noi, cel mai interesant ar fi sa incercam ceva cu Depeche Mode” declara incantat Olivier Libaux de la Nouvelle Vague.

Pana la intalnirea din primvara cu Depeche Mode, iubitorii muzicii de calitate se vor delecta cu muzica celor de la Nouvelle Vague, intr-un concert prezentat pe 22 noiembrie, la Sala Palatului, in cadrul evenimentul „Fusion Studio Weekend”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.