Kanye West este pentru muzica ceea ce Michael Jordan a fost pentru basketball, sau cel putin asa se descrie cantaretul.

"Imi dau seama ca locul meu in istorie va fi acela de voce a acestei generatii, a acestei decade. Voi fi cea mai puternica voce" a spus Kanye intr-un interviu pentru USA Today. "Ma linistesc cu aceasta pozitie, spunandu-mi ca un lucru este sa spui ca vrei si cu totul altul sa sfarsesti fiind ca Michael Jordan".

Cantaretul, castigator al premiilor Grammy, a vorbit si de Justin Timberlake, spunand ca a avut sansa de a fi cel mai valoros cantaret, dar a pierdut din lipsa de materiale. (Timberlake si-a lansat ultimul album in 2006, pe cand Kanye a lansat un CD anul trecut iar luna aceasta pe 24, se pregatsete sa-si lanseze ultimul material: “808s and Heartbreak”)

"Au fost oameni care aveau potentialul sa o faca dar au plecat in vacanta, asa ca atunci cand Justin a plecat in vacanta eu am inceput sa fac albume"
a spus Kanye.

Cantaretul se destainuie ca i-a fost foarte greu sa treaca peste moartea mamei lui. "Intotdeauna am avut acel suport din partea ei… indiferent ce se intampla, ea era acolo inainte de orice. Am fost impreuna aproximativ 30 de ani, iar acum cand sunt pe scena si ma uit imprejur ma intreb << Oare ce o sa mai fac de acum incolo in viata >>?"

Kanye considera ca si-a sacrificat viata normala pe care o putea avea pentru a fi o celebritate "si pentru a oferi aceasta arta oamenilor". "Este grozav ca am reusit acest lucu. Nu incerc nicidecum sa ma laud cu asta dar chiar este o chestie, dulce amaruie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.