Mentinandu-si pozitia de a nu mai profesa pentru mult timp, actrita in varsta de 33 de ani a dezvaluit intr-un interviu pentru BBC si motivul principal al acestei hotarari: sa fie o cat mai buna bunica atunci cand va fi cazul...

Cu sase copii acasa, Angelina marturiseste ca zilele pe marile ecrane ii sunt numarate: "Planuiesc sa renunt la actorie in scurt timp. Vreau sa dispar incet-incet din cinematografie si sa ma pregatesc pentru ziua cand voi deveni bunica".

Jolie face parte in prezent din distributia The Changeling, dar planuieste sa ia o pauza de un an, pentru a petrece cat mai mult timp acasa. "Nu voi mai lucra timp de un, sau poate voi profesa doar o data pe an, o data la trei ani...si tot asa", a mai spus aceasta.

Actrita insista asupra faptului ca prioritatea sa este familia.

"Am multi copii si trebuie sa ma asigur ca sunt crescuti asa cum trebuie, pentru asta sunt parintii".

Pentru fanii nelinistiti Angelina a mai declarat: "Nu cred ca voi spune vreodata ca nu voi mai juca niciodata, pentru ca este posibil sa am de-a face pe viitor cu proiecte interesante asupra carora voi dori sa-mi pun amprenta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.