Chiar daca multe tabloide au sustinut "sus si tare" ca Beyonce a vrut neaparat sa se marite cu iubitul ei, Jay-Z, cat mai repede, cantareata neaga toatea aceste zvonuri intr-un interviu pentru revista "Seventeen".

"Aveam 18 ani cand ne-am cunoscut si 19 ani cand am iesit pentru prima oara impreuna. Chiar nu cred ca la 20 de ani iubesti acelasi lucruri ca si la 30 si de aceea mi-am pus regula: sa nu ma marit inainte de 25 de ani" a declarat frumoasa cantareata, potrivit UsMagazine.

"Simt ca inainte sa-ti imparti viata cu cineva, trebuie sa te cunosti pe tine insuti foarte bine, sa sti ce vrei sa faci si sa devii mandru de tine",
a continuat Beyonce care sfatuieste cititoarele ca nu trebuie sa-ti alegi partenerul dupa cum arata sau dupa succesul pe care il are, pentru ca pana la urma toti suntem oameni si avem sentimente.

"Trebuie sa gasesti o persoana alaturi de care sa treci prin vremurile grele".

Jay-Z, in varsta de 38 de ani, si Beyonce, 27, s-au casatorit in secret anul trecut in aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.