Daca pana acum s-a tinut departe de scandalul dintre sotia lui si 'mama-soacra', latino-lover-ul a decis, se pare, ca a venit momentul sa se implice, asa cum poate, in toata aceasta poveste.

Paparazzii CANCAN au dovada!

Desi a declarat de mai multe ori ca nu are de gand sa intervina in conflictul pe care Oana il are cu Marioara Zavoranu, Pepe s-a razgandit.
Paparazzii CANCAN l-au surprins pe cantaret facand un 'comision' pentru sotia lui. Ieri-dimineata, latino-lover-ul si-a facut aparitia in fata Sectiei 10 Politie insotit de avocata care va pleda pentru Oana in procesul penal pe care il va avea cu mama ei si doua femei dispuse sa depuna marturie pentru a demonstra ca scopul Marioarei Zavoranu a fost acela de a-si insela fiica.

Desi Oana ar fi trebuit sa insoteasca martorele la politie, Pepe a preluat aceasta misiune si le-a dus cu masina personala la intalnirea cu oamenii legii.

Asadar, la ora noua punct, cantaretul si-a invitat insotitoarele in interiorul sectiei pentru a da declaratiile atat de utile sotiei lui, implicandu-se astfel, trup si suflet, in scandalul acesteia cu mama ei. De care parte a baricadei este, nu mai incape vorba...


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.