Musical-ul "Shrek", inspirat din seria de filme cu acelasi nume, va fi lansat oficial pe Broadway, in decembrie, dupa ce, la avanpremiera, a avut incasari de peste 150.000 de dolari, relateaza NewsIn

Spectacolele de avanpremiera ale musical-ului au inceput pe 8 noiembrie si vor continua pana la lansarea oficiala, programata pe 14 decembrie. Musical-ul a fost prezentat initial pe scena Teatrului 5'th Avenue din New York, in august.

Printre actorii distribuiti in spectacolul de pe Broadway se numara Brian d'Arcy James (in rolul Shrek), Daniel Breaker (Donkey), Sutton Foster (Printesa Fiona) si Christopher Sieber (Lordul Farquaad).

In musical, la fel ca si in film, Shrek calatoreste, impreuna cu magarul sau, pe urmele pe printesei Fiona.

Filmul "Shrek" a fost lansat in 2001, in regia lui Andrew Adamson, si a castigat un Oscar, in 2002, la categoria "Cel mai bun film de animatie". Au urmat apoi "Shrek 2", in 2004, si "Shrek 3", in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.