Irina, fosta sotie a oligarhului rus Roman Abramovici, a povestit, in premiera absoluta, despre cei 16 ani petrecuti in compania acestuia.

'Viata mea cu Roman Abra­movici nu a fost deloc o poveste cu zane, asa a lasat adesea presa sa se inteleaga. Pentru siguranta noastra si mai ales a copiilor, el a angajat o armata de garzi de corp. Ne schimbam numerele de telefon o data pe saptamana ca sa nu putem fi localizati', povesteste Irina Abramovici intr-un interviu acordat editiei rusesti a revistei 'OK!' si preluat de cotidianul britanic 'The Inde­pendent'. Ea sustine ca existenta lor a fost mult ingreunata si complicata de prezenta permanenta a bodyguarzilor. Rolul acestora era sa vegheze asupra sigurantei celor sapte membri ai instaritei familii Abramovici. Irina Abramovici, in varsta de 41 de ani, care are cinci copii, l-a intalnit pe Abramovici, 42 de ani, pe cand lucra ca stewardesa la Aeroflot, dupa destramarea Uniunii Sovietice. Fosta sotie a introdus actiunea de divort in februarie 2007, la scurt timp dupa ce relatia sotului sau cu frumoasa rusoaica Daria Zukova, in varsta de 27 de ani, a devenit publica.

'Isi tine promisiunea'

In acest prim interviu de dupa divort, Irina Abramovici insista asupra motivelor care au dus la destramarea casniciei sale. \\\'Am inteles amandoi ca nu putem sa ne ascundem copiii si sa nu le aratam cum se traieste. De aceea, ne duceam la teatru si la muzee cu o armata de garzi de corp. Sotul meu era linistit in legatura cu asta, insa mie imi era mai greu odata cu trecerea fiecarui an', a explicat ea.

Abramovici nu a dezvaluit detalii legate de divortul sau, dar, in prezent, fosta sotie il lauda pentru grija pe care o poarta celor cinci copii ai lor: 'Am crescut fara tata si de aceea pentru mine a fost foarte important ca ei sa nu duca lipsa de nimic. Roman mi-a promis mereu ca asa o sa fie. Si chiar si acum, dupa divort, isi tine promisiunea'.

Potrivit presei britanice, Roman Abramovici are 40 de garzi per­sonale, care il costa 1,2 milioane de lire sterline pe an. Zece dintre ele se afla in casa sa din Belgravia, Londra, iar trei in casa de vacanta din West Sussex. Ceilalti bodyguarzi sunt imprastiati pe tot globul pentru a-l pazi in timpul vizitelor sale in Rusia sau la numeroasele sale proprietati din strainatate. Seful echipei britanice de garzi de corp este Mark Skipp, un fost ofiter SAS, care are un salariu estimat la 200.000 de lire sterline.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.