Ea ii va cumpara lui Adrian un apartament de lux si-i va lasa MercedesulPilotul Adrian Iovan este in gratiile sotiei, chiar si dupa divort. De dragul fiului ei, Albert, Romanita Iovan ii ofera fostului sau un "cadou" substantial, cu toate ca a afirmat in multe ocazii ca averea familiei a construit-o singura.
Adrian Iovan a venit ieri primul la Judecatoria Sectorului 1, glumet si pus pe sotii. A vrut sa dea impresia ca nu are ce-i reprosa sotiei, cea care a intentat actiunea de divort. El nu i-a refuzat niciuna din cereri, respectiv pastrarea numelui de Iovan si incredintarea copilului.

"Sunt de acord cu cererile ei. Intotdeauna am spus da", a spus Iovan care nu a vrut sa-si contrazica sotia nici macar in ultimele momente ale casniciei. "Divortez ca orice om normal, dar imi voi reveni, pentru ca aviatorii sunt puternici", a mai spus Iovan, ferindu-se sa ofere detalii din procesul de divort. Pe holul judecatoriei, pilotul a fost imediat recunoscut de cateva doamne, care l-au compatimit pentru situatia in care se afla.

"Nu stiu unde voi sta, poate imi voi inchiria o locuinta, unde va fi mai bine pentru Albert", a precizat pilotul, lasand impresia ca este ingrijorat de situatia sa dupa ce va fi nevoit sa paraseasca vila Romanitei.

Totul nu a fost, insa, decat o strategie pentru a-si spala lucrurile in familie. Iovan a intrat apoi in sala, aceeasi in care s-a judecat cu sora hotului pe care l-a impuscat in vila din Primaverii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe