La zece ani dupa ce a devenit faimoasa pentru relatia ei cu fostul presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, Monica Lewinski pare sa-si fi gasit, in sfarsit, linistea, in compania unui barbat misterios.
Fosta stagiara de la Casa Alba a fost surprinsa de paparazzi iesind din restaurantul "Terra" din Malibu alaturi de noul ei prieten, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, potrivit Cancan. Apropiati ai Monicai Lewinsky au afirmat, la randul lor, in ultima vreme, ca aceasta are un nou iubit, alaturi de care chiar ar intentiona sa-si formeze o familie, insa nici ei nu s-au aratat dispusi sa ofere mai multe detalii cu privire la identitatea barbatului.

Dupa ce a adunat o adevarata avere dezvaluind detalii din legatura amoroasa cu Bill Clinton, Monica Lewinski isi permite sa se distreze prin cele mai luxoase restaurante americane alaturi de noul ei iubit, pe care paparazzii din Malibu au reusit sa-l fotografieze. In ceas de noapte, cei doi au iesit din restaurantul "Terra", parand extrem de fericiti. Amorezii aproape ca nu se mai puteau dezlipi unul de celalalt, mangaindu-se si sarutandu-se in plina strada. "Monica era toata numai un zambet, iar barbatul parea ca nu-si doreste altceva decat sa-i faca pe plac", a declarat un fotograf care a asistat la intreaga scena. Insa, cand si-a dat seama ca a fost surprinsa de paparazzi, Monica s-a dezlipit imediat de partenerul ei si a incercat sa-si ascunda chipul cu poseta, dar fara succes. "Si-a dus geanta la fata si ii tot repeta barbatului sa se duca la masina din parcare, sa plece singur, iar ea avea sa-l urmeze mai tarziu. Partenerul ei s-a supus imediat, iar Monica, dupa ce s-a certat un pic cu noi, s-a urcat intr-un taxi si dusa a fost", a mai spus sursa citata. Noua relatie a Monicai Lewinsky a fost confirmata si de apropiatii acesteia, care nu au dorit insa sa ofere mai multe detalii. In prezent, fosta stagiara de la Casa Alba, ajunsa la varsta de 35 de ani, are propriile afaceri, s-a implicat in numeroase proiecte si a devenit creatoare de genti pentru o firma celebra.

In 2006 si-a dat masterul in psihologie sociala in Marea Britanie, la London School of Economics, iar acum se straduieste sa sa treaca neobservata si sa-si vada linistita de viata ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.