Andreea Banica, desi gravida, a reusit sa faca fata unui dans tiganesc alaturi de coregraful Lilian Caraus pentru o cauza nobila.
Cantareata a incercat sa arate tot ce poate pe platoul “Dansez pentru tine”, pentru a ajuta o fetita talentata ce provine dintr-o familie cu o situatie materiala precara. Intrebata de Stefan Banica daca stie sexul copilului pe care-l va naste primavara viitoare, Andreea a marturisit ca inca nu cunoaste acest detaliu.

“Nu stiu daca voi fi mama unui baietel sau a unei fetite”. Singurul lucru pe care si-l doreste este sa fie sanatos, sexul fiind mai putin important. Perechea care a parasit emisiunea a fost cea compusa din Vlad Mirita si Ludmila Popazov. Participarea lor la “Dansez pentru tine” s-a incheiat cu un vals, pe care cei doi l-au dansat cu ochii in lacrimi. Ludmila a plecat cu speranta ca fiica sa cea mica va putea sa auda ca un copil normal, iar pentru asta echipa i-a daruit un premiu de consolare de 1.500 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.