Imediat ce a pus punct relatiei cu Matteo, Delia s-a si cuplat cu un avocat pe nume Silviu si nu se fereste sa-i arate dragostea, chiar si in plina strada.
Se saruta cu foc pe unde apuca si declara la unison ca sunt din cale afara de fericiti. Blonda nu are regrete ca s-a despartit de Matteo si nici acesta nu pare afectat de despartire, iar de noua relatie a fostei sale iubite, nici atat. „Ca sa intelegeti mai bine ce cred despre relatia asta pot spune ca daca as avea o basca m-ar durea rau, rau de tot la ea!”, a declarat cantaretul in cadrul emisiunii „Semen cu Ivan” de la Pro FM.

Singur si fara obligatii, artistul a pornit la vanatoare si isi cauta o noua iubita. Acum cateva zile, aflat la petrecerea Kiss FM, l-am surprins pe Matteo cu zambetul pana la urechi, flirtand cu diverse domnisoare din club.

Andreea Raicu, in club cu prietenii

Aflata si ea intr-o perioada de respiro, dupa ce a intrerupt relatia cu Tudor Chirila, Andreea Raicu si-a pus hainele de club si a iesit si ea la distractie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.