Cantareata americana si-a uitat tigara aprinsa pe o manusa de bucatarie in timpul unei partide de amor cu sotul ei

Extravaganta cantareata americana Pink a facut recent marturisiri incredibile din viata personala. Solista a povestit despre orgia a carei protagonista a fost, impreuna cu fostul ei sot, Carey Hart, anul trecut, de Ziua Recunostintei. "Pot sa spun cu mana pe inima ca a fost cea mai dezastruoasa zi din viata mea", a spus vedeta. Si pe buna dreptate, caci a fost la un pas sa arda de vie in camera, in timp ce facea sex cu sotul ei.

"Am organizat o petrecere impreuna cu patru amici. Ne-am propus toti sase sa ne intrecem cine bea mai multa tequilla. Cred ca eu si Carey am ras vreo trei sticle", a declarat Pink.

"Dupa ce ne-am facut crita, eu si Carey ne-am dus in dormitor sa facem amor. La un moment dat, era sa ardem de vii pentru ca o manusa de bucatarie, pe care imi lasasem tigara aprinsa, a luat foc. Din fericire, ne-am dat seama la timp si n-am provocat decat un mic incendiu", a adaugat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.