Schiorul scotian Alain Baxter a pozat nud pentru un calendar. Scopul lui este strangerea fondurilor necesare care sa-i permita sa participe la Jocurile Olimpice din 2010, de la Vancouver, Canada, dupa ce nu a mai primit resurse din cauza rezultatelor slabe
Scopul scuza mijloacele
Drumul spre Olimpiada nu este intodeauna foarte usor de parcurs, sportivii fiind nevoiti de multe ori sa renunte la unele lucruri. Baxter s-a decis sa renunte la toate... hainele. De obicei, acest traseu este parcurs in sens invers, dupa ce participa la Jocurile Olimpice si decid sa abandoneze activitatea competitionala, fostii sportivi se decid sa pozeze in diverse reviste. Baxter, in varsta de 34 de ani, se va retrage din activitate dupa Jocurile Olimpice de la Vancouver. „Nu este un nud total, este partial nud, gustos de nud as spune. A fost stresant sa pozez nud la inceput, dar am facut-o si au iesit bine. Scopul meu final este Vancouver, sa termin la Jocurile Olimpice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.