Vedeta reusit sa revina la formele sale de invidiat, dupa sase saptamani de la nastere, respectand cu sfintenie antrenamentele la sala de fitness, cat si regimul alimentar stabilit special pentru mamicile care alapteaza
Nicoleta are toate sansele, cat de curand, sa primeasca oferte de a poza in revistele pentru barbati. Posibilitate pe care nu o exclude.

Ajunsa celebra datorita formelor sale de invidiat, actrita postului Acasa si-a propus (si din cate se pare a si reusit) sa schimbe mentalitatea femeilor care amana momentul maternitatii de teama sa nu-si piarda silueta.
Interpreta Rosei din telenovela "Regina" a dovedit ca are o vointa de fier, reusind, ca prin minune, sa "topeasca" multe kilograme in 45 de zile de la nasterea micutului Zsolt. "Acum pot sa spun ca am slabit chiar 30 de kilograme", ne-a declarat proaspata mamica. Invitata sa cante duminica in emisiunea "In al 9-lea cer", solista va arata pentru prima oara rezultatele muncii sale in lupta cu silueta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.