Chiar daca acum este mama a sase copii, Angelina Jolie simte ca o parte din trecutul ei, de tanara rebela, bisexuala si cu tatuaje, face inca parte din ea.

“Nu simt nevoia sa mi cer scuze sau sa ma explic. In inima mea sunt si mereu voi fi doar un copil punkist cu tatuaje”, a declarat actrita in varsta de 33 de ani, potrivit UsMagazine.

Angelina a vorbit si despre rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului si care reprezinta femeile pe care ar vrea sa le intalneasca in viata reala. Ca este vorba despre ultimul film “Chalenging” sau “Tomb Rider”, femeia pe care o joaca Angelina are ceva special.

"Spun povesti despre femei pe care mi-ar placea sa le intalnesc. Despre tipul de femeie care ma face sa gandesc, chiar daca este un personaj caraghios precum Lara Croft care are ceva special, lucru pe care as vrea ca fetele mele sa il vada intr-o zi",
a adaugat actrita.

Viata de actor si cea personala poate uneori sa nu se completeze frumos si pentru copii sa devina confuz, de aceea Angelina Jolie si iubitul ei Brad Pitt le-au expicat copiilor diferenta dintre ceea ce vad pe marele ecrane si, de fapt, ce se intampla in viata reala.

“Copiii mei joaca jocuri video, le dau voie sa se joace cu soldatei si nu luam razboiul sau violenta in serios dar nici nu ne prefacem ca nu exista. Le spunem: mami si tati interpreteaza astfel de roluri, dar in lume exista moarte adevarata si violenta",
a declarat actrita care recent a impartasit pasiunea pentru cutite cu fiul ei Madox in varsta de 7 ani care deja a intrat in posesia unui set de “astfel de jucarii”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.