Fiul lui Viorel Hrebenciuc are toate afacerile in pierdere, singura sursa sigura de venit fiind salariul de preparator la ASE. Cu toate ca preda economia la ASE, Andrei Hrebenciuc nu reuseste sa devina om de afaceri de succes, firmele sale fiind in pragul falimentului
„Fitele din Dorobanti“, personaje „fierbinti“ prezentate cu obstinatie de tabloide si reviste mondene. Dar cine sunt ei? De ce au statut de vedete? De unde au bani pentru a trai in lux? Sunt intrebari la care vom raspunde in serialul Adevarul. Azi, prezentam povestea fostului logodnic al Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui tarii, Andrei Hrebenciuc.
Afaceri paguboase

In vreme ce firmele ii merg, cel putin oficial, in pierdere, Andrei Hrebenciuc se consoleaza cu postul de preparator la Facultatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).
Este actionar in trei societati comerciale, dintre care doua inregistreaza pierderi, iar o a treia a fost infiintata abia anul acesta. Andrei Hrebenciuc s-a ferit insa sa administreze vreuna dintre aceste firme, multumindu-se cu statutul de participant la profit sau in acest caz, la pierderi. Preparator la Facultatea de Economie din cadrul ASE Bucuresti, Andrei Hrebenciuc a fost de-a lungul timpului actionar si in alte societati comerciale, care au fost inchise ori din care s-a retras.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.