Celebra actrita Jane Fonda, castigatoare a doua premii Oscar, va reveni intr-o piesa de teatru pe Broadway, dupa 40 de ani de pauza, informeaza NewsIn.

La aproape 71 de ani, Fonda se va intoarce pe scena in piesa "33 Variations", pusa in scena de Moises Kaufman, unde va juca rolul unui muzicolog care studiaza fascinatia lui Beethoven pentru o piesa muzicala.
"Sunt foarte nerabdatoare sa joc in noua piesa a lui Kaufman si abia astept sa urc din nou pe scena, dupa 40 de ani, intr-un rol pe care il inteleg foarte bine", a declarat actrita.

Fonda si-a facut debutul pe Broadway in anul 1960, in piesa "There Was a Little Girl", iar in acelasi an a aparut in comedia "Invitation to March". A mai jucat pe Broadway in 1963, in comedia "The Fun Couple" si in 1963, in "Strange Interlude".

In cinematografie, Jane Fonda a castigat Oscarul in 1971, pentru rolul din filmul "Klut", si in 1978, pentru prestatia din "Coming Home". Actrita a mai facut roluri memorabile in "They Shoot Horses, Don't They?", "On Golden Pond" si "Nine to Five".

Jane Fonda s-a retras din lumea filmului in 1991, insa a revenit in 2005 in filmul "Monster in Law", apoi in 2007, in "Georgia Rule".

In 2005, si-a lansat autobiografia "My Life So Far", care a devenit best-seller.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.