Mihaela Radulescu & Dani Otil. Ea, 39 de ani, el, 28 de ani. Cuplul momentului in Romania. Asaltat de barfe, zvonuri, presupuneri si multa uimire. Zilele trecute, Libertatea a parcurs impreuna cu ei in masina drumul pana la Brasov
Cum e cuplul Mihaela - Dani in realitate, in firescul relatiei lor?

Nor­mal, relaxat si traindu-si clipa de gra­tie a indragos­tirii. Uniti de pasiuni si jocuri co­mune, dar fara alte planuri de viitor. Pentru ca, dupa spusele Mihae­lei, "ziua de azi e prea misto".

Cat credeti ca va dura relatia Dani-Mihaela? Spune-ti parerea pe forum !

Daca imi spunea cineva acum un an ca voi fi cu Dani, as fi zis ca-i nebun", spune Mihaela. "Ei, hai, recunoaste ca totul a fost de natura sexuala. Asa se intampla la femei dupa o varsta", replica Dani.

Daca le-ai lua in serios vorbele ce si le arunca unul altuia, ai pleca ochii, ingrozit. Dar totul e o gluma si o ironie, Mihaela chicotind la orice lucru ce se leaga de diferentele lor de varsta, statut social sau financiar. Diferente pentru toti ceilalti, nu si pentru ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.