The Sun anunta in exclusivitate decizia cuplului de a se desparti. O declaratie oficiala, ce confirma faptul ca mariajul lor a luat sfarsit, a fost pregatita si va fi emisa in curand.

Cuplul va face public divortul pentru ca "nu mai suporta calvarul de a se preface ca sunt inca impreuna", au declarat surse veridice pentru publicatia britanica.

Tensiunile intre cantareata de 50 de ani si producatorul de film in varsta de 40 de ani au aparut, in principiu, din cauza timpului pe care fiecare il dedica propriei cariere dar si odata cu dorinta canteratei de a mai adopta un copil.

Care este adevaratul motiv al divortului celor doi?

"Este foarte trist, formau un cuplu frumos si erau niste parinti extraordinari pentru cei trei copii pe care ii au in grija, dar pur si simplu nu au mai putut trai impreuna", au declarat surse apropiate celor doi.

Initial, intentionau sa astepte pana anul viitor pentru a face publica vestea, mai exact dupa turneul de proportii din America al divei. Acum vor insa ca divortul sa fie finalizat pana la Sarbatoarea Craciunului, cand ar fi trebuit sa aniverseze opt ani de la nunta de poveste ce a avut loc intr-un castel scotian.

Potrivit acelorlasi surse, in ciuda incercarilor de a remedia situatia, Madonna si Guy erau constienti de faptul ca divortul este iminent. A fost doar o problema de timp. "Desi in ultimile luni au incercat din rasputeri sa-si salveze casnicia, certurile si-au spus cuvantul".

Picatura ce a umplut paharul a fost decizia cantaretei de a incepe marele turneu in America.

Artista a vrut un divort ca la carte, convenabil pentru propria cariera si imagine, pe care sa-l anunte intr-un moment cat mai prielnic pentru ea . Nu a vrut sa fie distrasa de la munca pentru concert.

Egocentrismul vedetei l-a inversunat pe Guy, care a fost de parere ca, daca tot au decis sa divorteze, mariajul sa fie finalizat in cateva saptamani.

Madonna s-a vazut nevoita de a accepta conditia lui Guy, considerand ca divortul este cea mai buna decizie.

Guy s-a reintors din Franta fiind nevoit sa intrerupa filmarile la noul sau proiect, Sherlock Holmes, pentru a-si informa personal parintii asupra divortului. Saptamana aceasta el se va muta din resedinta londoneza unde cei doi au locuit pana in prezent, aflata in proprietatea artistei, si se va muta intr-o casa in Wiltshire, proprietate ce-i apartine.

Madonna se afla luni noapte in New York pentru premiera noului ei film, "Filth and Wisdom". Ea planuieste sa se reintoarca in America impreuna cu cei trei copii, in iulie, anul viitor.

"Este de neinduplecat in hotorarea de a nu se reintoarce la Guy Ritchie”, au mai dezvaluit sursele.

Zvonuri legate de separare spun ca Madonna se vedea in secret cu un star din baseball, insurat, in timp ce Guy facea un ultim efort de a salva casnicia.

Publicatia The Sun si-a continuat investigatiile in acest caz si a scos la lumina faptul ca Madonna si-a "instruit" purtatorul de cuvant sa declare ca ea si sotul ei nu au de gand sa divorteze.

Cuplul s-a aratat mai unit ca niciodata la premiera filmului RocknRolla, regizat de Guy Ritchie, dar si la petrecerea de aniversare a Madonnei de anul acesta.

Ulterior, cei doi au petrecut un weekend "romantic" in Italia, descoperindu-se insa ca au dormit in camere separate.

"Guy s-a saturat sa fie considerat inferior Madonnei din punct de vedere al carierei si s-a indarjit sa se dedice la randul sau propriilor proiecte, chiar daca acest lucru il tinea departe de Madonna, ocupata in America cu repetitiile pentru concerta", au mai dezvaluit sursele pentru The Sun.

"Cand Madonna s-a mutat pentru prima data in Anglia, era incantata de ideea de a deveni <<un trandafir englezesc>>. Dar, cu timpul, s-a razgandit. A realizat ca nu este tocmai ce isi doreste si a renuntat la <<hobby-ul>> de a iesi cu Guy in pub-urile englezesti. Nu are multi prieteni aici, iar de cand a implinit 50 de ani pune accentul pe latura filozofica a vietii, in incercarea de a gasi raspunsuri la toate lucrurile", au mai precizat sursele.

Alte neinetelegeri au survenit din pricina copiilor, Lourdes in varsta de 12 ani, Rocco, de opt ani, si David Banda, de numai doi ani.

Guy nu este de acordul cu faptul ca Madonna ii muta de colo-colo, ar prefera ca acestora sa li se asigure un domiciliu stabil. In plus, Lourdes "a pus paie pe foc" cand s-a hotarat sa petreaca mai mult timp cu tatal ei adevarat, Carlos Leon, care locuieste in New York, posibila scuza pentru Madonna de a petrece mai mult timp in America.

Carlos, de profesie dansator, locuieste in apartamentul cantaretei din New York de cateva luni si se ocupa de renovare pentru a o intampina cum se cuvine. Intre timp, intre ei s-a reinnodat o legatura stransa.

Madonna si Guy s-au confruntat cu divergente de opinie si in urma dorintei artistei de a mai adopta un copil. Guy a fost impotriva acestui lucru inca de la inceput, insa Madonna l-a convins sa-l adopte pe David Banda. Inca de atunci, a rezistat in fata rugamintilor Madonnei de a adopta si o fetita.

"Guy il adora pe David si este bucuros ca a fost de acord cu adoptia, dar nu mai vrea sa adopte un alt copil mai ales ca mariajul lor avea probleme".

In concluzie, s-a decis ca divortul este benefic in primul rand pentru copii, care nu ar trebui sa fie martori la certurile si relatia tensionata dintre cei doi.

"Madonna este un superstar iar Guy Ritchie un <<pusti>> in comparatie cu ea. Meseria ei este a fi diva si numai un super erou ar putea sa o multumeasca. Guy este un barbat talentat si un tata minunat, daca nici cu el Madonna nu a reusit sa fie fericita, exista oara un barbat care ar putea sa o multumeasca?", a incheiat sursa

Trecut

  • 1998: Cuplul s-a intalnit la o petrecere organizata de Sting
  • 11 august 2000: Madonna si Guy se bucura de venirea pe lume a fiului lor Rocco John
  • 22 decembrie 2000: Are loc nunta dintre cei doi, la castelul Skibo din Scotia
  • 2004: Isi reinoiesc juramintele
  • iunie 2008: Madonna infirma zvonurile despre divort dar si cele cu privile la o posibila relatie cu starul din baseball, Alex Rodriguez.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.