Mihaela Radulescu va interpreta rolul unei prezentatoare a unei emisiuni tv pe teme sexuale, asigurand un fel de terapie de cuplu televizata. "Aveam nevoie de o figura celebra si credibila pe post de gazda a unui show tv si m-am gandit imediat la Mihaela Radulescu", a declarat Chris Simion pentru Cotidianul.

"I-am scris un mail, asteptandu-ma la un refuz. Spre surprinderea mea, Mihaela mi-a raspuns in doar doua zile spunandu-mi ca i-a placut foarte mult scriptul si ca isi doreste sa joace. A venit apoi problema delicata a onorariului. I-am scris ca Teatrul National din Iasi este o institutie de stat, cu bani de la buget, si ca nu isi permite un onorariu foarte mare. Mihaela mi-a raspus imediat ca nu vrea nici un ban".

Pe blog-ul dedicat piesei, regizoarea noteaza: "Nu numai ca mi-a scris ca nu vrea nici un ban, dar in plus mi-a propus sa ma si ajute. Mai direct sa sponsorizeze realizarea video-proiectiei. Pentru ca ce vroiam eu nu se putea filma oricum, Mihaela a inchiriat cea mai tare camera video care exista la ora actuala in Romanica (echivalentul peliculei), o intreaga echipa de filmare, cattering, machiaj, tot, absolut tot si in 2 zile am tras cele 15 minute de proiectie . . . Mihaela nu este doar sponsorul/producatorul proiectiei ci si asistentul meu de regie, intrucat in ziua filmarii am aflat ca e anul III la regie film si am profitat de ocazie".

Potrivit EVZ, piesa este montata pentru prima data la Iasi. Premiera mondiala si oficiala a spectacolului va avea loc la inceputul lunii noiembrie, in prezenta autorilor.

Dupa cum sugereaza si titlul, "pentru o astfel de piesa, spectatorul trebuie sa aiba un anumit tip de umor si dezinhibare", avertizeaza Chris Simion, cea care regizeaza "Bad Bed Stories".

"Toti ne confruntam sau consumam in viata noastra reala sau imaginara genul de experiente propuse de Presniakov. Sa ne mai fie rusine, in 2008, sa vorbim despre lesbianism, homosexualitate, pedofilie, despre cauzele care ne determina sa avem astfel de orientari, despre frustrarile noastre, despre fricile si complexele noastre sau despre fetisurile noastre? Nu stim ce sta ascuns in adancul nostru, pana nu aflam", a declarat Chris Simion pentru Ziua.

"In mod cert spectacolul acesta va prinde la un public lipsit de prejudecati. Deci...tineti-va tare. Nu veniti decat daca sunteti open mind
".

"Nu e Caragiale! E Presiakov...teatru rusesc contemporan, cu carne, cu duritate si cu foarte mult umor si subtilitate".

Regizoarea a declarat pentru Adevarul ca in spectacol va exista si o secventa de "nuditate clar-obscura". Din acest motiv, accesul minorilor in sala va fi permis doar cu acceptul parintilor.